KONFERENS

Önskar ni ett avskilt och lite annorlunda ställe för möten om 10-12 personer passar Parkhotellet perfekt. Här kan era möten bli effektiva och ostörda. På Parkhotellet tar vi endast emot ett sällskap i taget så viktiga papper kan lämnas framme och ni behöver inte oroa er för att stöta på konkurrenter eller andra gäster. Biblioteket och Övre hallen är fullt utrustade med senaste teknik och självklart har ni tillgång till WiFi i hela huset.

Tillsammans skräddarsyr vi er vistelse här med mat och dryck samt avkopplande och team bildande aktiviteter

För priser vänligen kontakta oss så att vi kan tillmötesgå era önskemål.

Skånska Möten Logo_eps.

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.
Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkommen att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning

STORA MÖTEN & EVENEMANG

För era riktigt stora möten med upp till 300 personer passar Herrskapsstallet bra. Denna vackra öppna lokal om 350 kvm kan lätt delas av till önskad storlek.

Här finns modern konferensteknik, stor projektionsduk och WiFi.

I helt öppet skick passar Herrskapsstallet för mässor, utställningar, musikevenemang och förstås för fester av olika slag.

Vår krögare ordnar med vad ni önskar till förtäring från kaffe, lunch till en stor härlig middag.

 

BRÖLLOP & FEST

På Jordberga kan ni hyra Herrskapsstallet för bröllop eller den stora festen för upp till 300 gäster. I Parkhotellet intill kan era närmaste och hit resta gäster praktiskt bo. Tillsammans kan ni avnjuta en god frukost dagen därpå eller varför inte bjuda in fler till en brunch som vår krögare hjälper er med.

Herrskapsstallet får ni tillgång till två dagar före festen så att ni kan arrangera och dekorera som just ni vill ha det på er stora fest. På måndagen lämnas lokalen i städat skick.

I hyran ingår stolar och bord, klädstänger, bar samt lite bröllopsrekvisita. I Lokalen finns kyl- och frysskåp. Vi samarbetar sedan många år med cateringfirman MR Gourmet.

Vigseln kan äga rum i den vackra slottsparken alternativt i någon av de många kyrkorna i vår närhet.

Att ha fest på Jordberga innebär att ni får exklusivt  tillgång till hela Parkhotellet med dess 10 dubbelrum inkl frukost. Prisuppgift lämnas på begäran.

 

PRIVATA EVENEMANG

Parkhotellet är idealt som övernattning och samlingsplats för golfgäng och jaktsällskap samt för privata middagar upp till 20 personer. Vi kan ordna med hämtningar och lämningar vid flyg och tåg. Här omkring finns många trevliga golfbanor.

Prisuppgift lämnas på begäran.

Film om Parkhotellet:

Aktiviteter

För att er vistelse på Jordberga ska bli så intressant och avkopplande som möjligt hjälper vi gärna till med att ordna transporter och att efter era önskemål arrangera olika former av avkopplande aktiviteter som vin- och matprovningar, golfträning eller en visning av slottet och parken eller av de många nya miljöprojekten inom och utanför gården. Swedish Biogas International har byggt norra Europas största biogasanläggning på den plats där det gamla sockerbruket låg och alldeles intill slingrar sig Tullstorpsån fram som numera tjänar till att rena Östersjön.

Omtyckta aktiviteter är visningar av Slottet, Parken eller Gården med lantbruket och biogasfabriken.
Vi kan även ordna avkopplande Yoga eller cirkelträning med instruktör och andra former av teambildande aktiviteter såsom cooking-class.

 

I närheten

Söderslätt har mycket att erbjuda och berikas ständigt med nya turistmål. För gårdsbutiker, caféer och restauranger se Det goda livet på landet
Tullstorpsåns visningssträcka i ravinen vid gamla sockerbruket. Se www.tullstorpsan.se.

Golf: Skåne har 73 banor, närmast ligger Beddinge GK, Tegelberga GK och Abbekås GK. I Bara finns PGA bana.
Havsbad: sandstränderna i Skateholm och Beddingestrand.
Vandring: Skåneleden
Cykling: cykelkarta
För ytterligare tips och aktuell info kontakta Trelleborgs turistbyrå 0410-733320